Koodaustunti on täällä taas

15.09.2014, kirjoittaja: Anna von Zansen

Koodaustunti on täällä taas!

Missasitko koodaustunnin viime vuonna? No hätä, koodaustunnit voit järjestää silloin kun sinulle sopii! Ne, jotka haluavat tehdä porukalla ja hypettää somessa, voivat laittaa Hour of Code:n kalenteriin 8.-14.2014.

Checkaathan myös Koodi2016-sivuston!

Järjestöt mukaan?

Koodaustuntia voidaan koulujen lisäksi järjestää vapaaehtoisvoimin! Partio, MLL ja muut järjestöt ovat tervetulleita kumppaneiksi. Koodarit ja järjestöt otattehan suoraan yhteyttä paikallisiin toimijoihin tai koodaustunti.fin tyyppeihin jos oikeaa kanavaa on vaikea löytää. Yhdessä tämä tehdään!

Pieniä askeleita

Jep, arjen kiireiden keskellä voi tuntua vaikealta ehtiä opetella uutta. Mitä jos joka viikko opettelisit jonkun pienen uuden jutun? Aloita vaikkapa osallistumalla näiden sivujen päivittämiseen - samalla tutustut Githubiin, joka on mainio koti koodinpätkille :) Tsemppiä & tervetuloa mukaan!

Fork me on GitHub