Työpajat

Koodiviikkoa vietetään 13.-18.10.2014 Helsingin yliopiston Kumpulan kampuksella, ohjelmaa lapsille ja aikuisille!

Linkki on Helsingin yliopiston tietojenkäsittelytieteen laitoksella toimiva resurssikeskus, joka järjestää tietojenkäsittelystä kiinnostuneilla nuorilla suunnattua harrastetoimintaa ja verkostoitumismahdollisuuksia. Linkki on valtakunnallisen LUMA-keskuksen alainen resurssikeskus. Mahdollisista työpajoista voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta [email protected].

Pääkaupunkiseudun Partiolaisten Hackathon-viikonloppua vietetään 24.-26.10.2014 Kiljavalla! Viikonlopun aikana käydään läpi ohjelmoinnin perusteita, kännykkäapplikaatioiden suunnittelua ja oman ohjelman tekoa. Tapahtuma on suunnattu kaikille ohjelmoinnista kiinnostuneille yli 15-vuotiaille, myös ei-vielä-partiolaiset tervetulleita! Ohjelmoija, olet tervetullut Hackathon-staabiin tai koodauskummiksi tapahtumaan!

14.10.2014 8:00-14:00 Helsinki Helsingin yliopisto/OKL Innokas-hanke järjestää koodausviikkoon liittyvän tapahtuman opettajille ja opettajiksi opiskeleville Interested in Coding and Robotics?. Mukana on myös Scratch-paja.

Espoo

Koodauskurssi Tapiolan kirjastossa

13.10.2014 8:30-15:00 Espoon Vanttilan koulussa Innokas-hanke järjestää koodausviikkoon liittyvän tapahtuman opettajille ja opettajiksi opiskeleville Interested in Coding and Robotics?. Mukana on myös Scratch-paja.

Jyväskylä

Koodaustunnin järjestämisestä kiinnostuneet opettajat, jotka haluavat tukea Jyväskylässä järjestettävän tunnin ohjaamiseen, voivat tiedustella SC5 Online Oy:n ohjelmoijia vierailemaan koodaustunnille. Yhteydenotot [email protected] tai 050 3635 235.

28.11.2014 8:30-15:00 Jyväskylän yliopisto/OKL Innokas-hanke järjestää koodausviikkoon liittyvän tapahtuman opettajille ja opettajiksi opiskeleville Interested in Coding and Robotics?. Mukana on myös Scratch-paja.

Kokkola

24.11.2014 8:30-15:00 Kokkola Kaupungintalo Innokas-hanke järjestää koodausviikkoon liittyvän tapahtuman opettajille ja opettajiksi opiskeleville Interested in Coding and Robotics?. Mukana on myös Scratch-paja.

Muita ohjelmointipajoja?

Tiedätkö muita yliopistoja, korkeakouluja tai muita toimijoita, jotka järjestävät tai ovat halukkaita järjestämään vastaavia ohjelmointipajoja eri puolilla Suomea? Jos kyllä, lähetä sähköpostia [email protected] niin listataan lisää pajoja tänne!

Voit myös itse osallistua tämän sivuston päivittämiseen, katso ohjeet ja tervetuloa mukaan!